Start fase 6 een feit

202

We zijn zaterdagochtend 17 april gestart met fase 6 van project de Grote Kruising. Alle omleidingsroutes zijn ingesteld. De verkeerslichten op de kruising zijn uitgeschakeld. Bussen rijden vanaf vandaag een aangepaste dienstregeling. De komende 1,5 jaar gaat de Grote Kruising op de schop. We vervangen de huidige, verzakte fundering van de kruising door een moderne fundering die voldoet aan de huidige eisen. We beginnen de komende maanden met het vervangen van de noordelijke helft van de kruising zelf. Die helft ligt aan de kant van de Nieuwe Tiendweg.

Automobilisten krijgen flink last van deze werkzaamheden. Op de nu al drukke route waarop de kruising ligt, is het straks nog drukker. Ook rijdt u misschien langere tijd een andere route. Ga goed voorbereid op weg: pak de fiets of bus. Vermijd de drukte waar mogelijk. Toch met de auto op pad? Check de routes via Google Maps of Waze. Of kijk op www.ways2go.nl voor meer slimme manieren van reizen. Op deze website vindt u alle informatie over deze fase van het project, zoals de omleidingsroutes, nieuws, video’s en veelgestelde vragen en antwoorden.

Deel