T-splitising Krimpenerbosweg / Vijverlaan wordt rotonde

326

Van maandag 22 februari 06.00 uur tot en met vrijdag 26 februari 16.00 uur is de T-splitsing Krimpenerbosweg/Vijverlaan in beide richtingen helemaal afgesloten voor auto’s en ander gemotoriseerd verkeer. We maken in die periode van de T-splitsing een rotonde.

Omleidingsroute
We hebben er bewust voor gekozen om deze werkzaamheden in de voorjaarsvakantie uit te voeren. Er is dan minder verkeer op de weg dan tijdens andere (werk)weken. Er geldt een omleidingsroute voor auto’s en ander gemotoriseerd verkeer. De omleidingsroute loopt over de Nieuwe Tiendweg, Moderato, Vijverlaan tot aan de Olm en visa versa.

We leiden fietsers en voetgangers om langs de werkzaamheden. Ook zijn er verkeersregelaars aanwezig om bussen en hulpdiensten te begeleiden.

Betere doorstroming
De Krimpenerbosweg is vanaf april een onderdeel van de omleidingsroute voor de volgende fase van het project ‘de Grote Kruising. Na afronding van de werkzaamheden aan de Grote Kruising zorgt de rotonde blijvend voor een betere en veiligere doorstroming.

Deel