Blijf op de hoogte over de werkzaamheden rondom de Grote Kruising en denk mee!

233

Bent u al op de hoogte van de werkzaamheden rondom de Grote Kruising in Krimpen aan den IJssel? Deze werkzaamheden vinden komende jaren plaats en kunnen voor overlast zorgen voor verkeer die deze kruising gebruikt.

Bent u iemand die weleens gebruik maakt van deze kruising en wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden rondom de kruising en reis-alternatieven die wij aanbieden? En wilt u meedenken of uw mening geven over deze alternatieven? Meld u dan nu aan voor de groep ‘Focus op verandering – Grote Kruising’ via Ways2Go!

Waarom aanmelden bij Ways2Go/de Verkeersonderneming?

  • We houden u op de hoogte
    We zorgen dat u op de hoogte bent van werkzaamheden rondom de Grote Kruising. Ook laten we u weten als er alternatieve routes zijn die u kunt nemen. Ook zullen we ook steeds meer reisalternatieven ontwikkelen. Deze reisalternatieven maken het mogelijk om op een andere manier te reizen waardoor u minder hinder zal ondervinden van de werkzaamheden.
  • We horen graag hoe u over de alternatieven denkt
    Deze reisalternatieven ontwikkelen we stuk voor stuk, in samenwerking met u en anderen die zich voor deze mailing aanmelden. We vinden het belangrijk dat de alternatieven goed passen bij u, de situatie en de omgeving. Daarom zullen we in 2020 en 2021 een aantal van deze alternatieven aan u voorleggen. Via een enquête horen we dan graag hoe u over deze alternatieven denkt.
  • Wilt u ook samen met ons de alternatieven bedenken?
    Omdat de alternatieven zo goed mogelijk bij u moeten passen, ontwikkelen we deze graag samen met u tijdens twee sessies in oktober en november. In de eerste twee online sessies staat het inzichtelijk maken van wensen en behoeften centraal. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan een van de sessies. Aanmelden voor de online sessies kan via de website van de Verkeersonderneming.

Deel