Van Ostadelaan gaat vanwege verkeersveiligheid dicht direct na openen Nieuwe Tiendweg

267

De Van Ostadelaan gaat vanwege verkeersveiligheid direct dicht na het openen van de Nieuwe Tiendweg. Volgens de planning gaat de Nieuwe Tiendweg open op zaterdag 15 augustus rond 16.00 uur. Maar als de werkzaamheden aan de Nieuwe Tiendweg eerder zijn afgerond, gaat de Nieuwe Tiendweg eerder open en op dat moment sluiten we de Van Ostadelaan direct af. Dit betekent dat fase 3 van de werkzaamheden aan de Nieuwe Tiendweg eerder start dan de eerder geplande 17 augustus.

Van Ostadelaan is in beide richtingen afgesloten tot vrijdag 28 augustus 16.00 uur
In deze fase is een gedeelte van de Van Ostadelaan is ter hoogte van de Nieuwe Tiendweg in beide richtingen volledig afgesloten voor al het verkeer. De derde fase van de werkzaamheden aan de Nieuwe Tiendweg eindigt op vrijdag 28 augustus 16.00 uur. Tijdens de afsluiting gelden omleidingsroutes voor automobilisten, fietsers en voetgangers. Met borden worden de omleidingsroutes aangegeven.

Vervangen van de bestaande waterverbinding onder de weg
Tijdens de afsluiting van de Van Ostadelaan vervangt de aannemer de bestaande duiker. Dat is de waterverbinding onder de weg.

De wisselstrook blijft dicht tot en met 28 augustus
Ook in deze fase blijft de wisselstrook afgesloten om deze te kunnen aansluiten op de nieuwgebouwde fly-over en op de Nieuwe Tiendweg. De wisselstrook is dicht tot en met 28 augustus.

Let op: De Van Ostadelaan gaat zaterdag 15 augustus vanwege de verkeersveiligheid direct na openstelling Nieuwe Tiendweg al dicht.

Deel