Werkzaamheden Nieuwe Tiendweg zomer 2020 – fase 3

2K

Let op: De Van Ostadelaan gaat zaterdag 15 augustus vanwege de verkeersveiligheid direct na openstelling Nieuwe Tiendweg al dicht.

In de derde fase is een gedeelte van de Van Ostadelaan is ter hoogte van de Nieuwe Tiendweg in beide richtingen volledig afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de afsluiting vervangt de aannemer de bestaande duiker. Dat is de waterverbinding onder de weg van de Van Ostadelaan. De derde fase start op zaterdag 15 augustus en eindigt op vrijdag 28 augustus 16.00 uur. Van 13 juli tot en met eind augustus is de wisselstrook afgesloten om deze te kunnen aansluiten op de nieuwgebouwde fly-over en op de Nieuwe Tiendweg. Tijdens de afsluiting geldt een omleiding voor automobilisten, fietsers en voetgangers.  

Omleidingsroute autoverkeer:
 

    • Autoverkeer komend vanaf de Grote Kruising wordt omgeleid via de Nieuwe Tiendweg, de rotonde bij de Burgemeester Aalberslaan, de Lansingh naar de Van Ostadelaan.

  Omleidingsroute fietsverkeer:  

    • Fietsverkeer komend vanaf de Van Ostadelaan wordt omgeleid via de Vermeerstraat, de Vincent van Goghlaan, de Buys Ballotsingel, de Koekoekstraat, de Elckerlyc, de Nachtegaalstraat, de Oranjesingel, de Noorderstraat naar de Rotterdamseweg.

Werkzaamheden Nieuwe Tiendweg fase 3: 15 tot en met 28 augustus

Deel