Werkzaamheden Nieuwe Tiendweg zomer 2020 – fase 3

313

Werkzaamheden Nieuwe Tiendweg fase 3: 17 tot en met 28 augustus

In de derde fase is een gedeelte van de Van Ostadelaan is ter hoogte van de Nieuwe Tiendweg in beide richtingen volledig afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de afsluiting vervangt de aannemer de bestaande duiker. Dat is de waterverbinding onder de weg van de Van Ostadelaan. De derde fase start op maandag 17 augustus 7.00 uur en eindigt op vrijdag 28 augustus 16.00 uur. Tijdens de afsluiting geldt een omleiding voor automobilisten, fietsers en voetgangers.

 

Omleidingsroute autoverkeer:

 

    • Autoverkeer komend vanaf de Grote Kruising wordt omgeleid via de Nieuwe Tiendweg, de rotonde bij de Burgermeester Aalberslaan, de Lansingh naar de Van Ostadelaan.

 

Omleidingsroute fietsverkeer:

 

    • Fietsverkeer komend vanaf de Van Ostadelaan wordt omgeleid via de Vermeerstraat, de Vincent van Goghlaan, de Buys Ballotsingel, de Koekoekstraat, de Elckerlyc, de Nachtegaalstraat, de Oranjesingel, de Noorderstraat naar de Rotterdamseweg.

Deel