Werkzaamheden Nieuwe Tiendweg zomer 2020 – fase 2

306

Werkzaamheden Nieuwe Tiendweg fase 2: 10 tot en met 15 augustus

De Nieuwe Tiendweg blijft ook in fase 2 tussen de rotonde bij de Burgemeester Aalberslaan tot de kruising met de Boerhavelaan volledig afgesloten. Daarnaast wordt het deel tussen de Boerhavelaan en de Grote kruising volledig afgesloten voor al het verkeer.

De oversteek van de Van Ostadelaan naar de Boerhavenlaan blijft in beide richtingen open voor al het verkeer. Tijdens de afsluiting verbreedt de aannemer de bestaande weg. En vernieuwt hij het huidige wegdek. Ook sluit de aannemer de fly-over aan op de Nieuwe Tiendweg.

De tweede fase start maandag 10 augustus 7.00 uur en eindigt op zaterdag 15 augustus 16.00 uur. Tijdens de afsluiting geldt een omleiding voor automobilisten, fietsers en voetgangers.

Omleidingsroute autoverkeer:

 

    • Autoverkeer komend vanaf de Algerabrug of vanuit De Krimpenerwaard wordt omgeleid via de Krimpenerbosweg. Vervolgens via de Ouverturelaan, de Van Ostadelaan naar het centrum.

 

    • Of via de Vijverlaan, de Moderato naar de Nieuwe Tiendweg.

 

Omleidingsroute fietsverkeer:

 

    • Fietsverkeer vanaf de rotonde bij de Burgemeester Aalberslaan wordt omgeleid via de Burgemeester Aalberslaan, de Nachtegaalstraat, de Oranjesingel, de Noorderstraat en de Rotterdamseweg.

 

    • Fietsverkeer vanaf de Van Ostadelaan wordt omgeleid via de Boerhavelaan, de Koekoestraat, de Elckerlyc, de Nachtegaalstraat, de Oranjesingel, de Noorderstraat en de Rotterdamseweg

 

Omleidingsroute voetgangers:
Zie tweede kaartje onderaan dit bericht.

Deel