Werkzaamheden Nieuwe Tiendweg zomer 2020 – fase 2

2K

Werkzaamheden Nieuwe Tiendweg fase 2: 10 tot en met 15 augustus

De Nieuwe Tiendweg blijft ook in fase 2 tussen de rotonde bij de Burgemeester Aalberslaan tot de kruising met de Boerhaavelaan volledig afgesloten. Daarnaast wordt het deel tussen de Boerhaavelaan en de Grote kruising volledig afgesloten voor al het verkeer. De oversteek van de Van Ostadelaan naar de Boerhaavelaan blijft in beide richtingen open voor al het verkeer. Tijdens de afsluiting verbreedt de aannemer de bestaande weg. En vernieuwt hij het huidige wegdek. Ook sluit de aannemer de fly-over aan op de Nieuwe Tiendweg. De tweede fase start maandag 10 augustus 6.00 uur en eindigt op zaterdag 15 augustus 16.00 uur. Van 13 juli tot en met eind augustus is de wisselstrook afgesloten om deze te kunnen aansluiten op de nieuwgebouwde fly-over en op de Nieuwe Tiendweg. Tijdens de afsluiting geldt een omleiding voor automobilisten, fietsers en voetgangers.

Omleidingsroute autoverkeer:  

  • Autoverkeer komend vanaf de Algerabrug of vanuit De Krimpenerwaard wordt omgeleid via de Krimpenerbosweg. Vervolgens via de Ouverturelaan, de Van Ostadelaan naar het centrum.
  • Of via de Vijverlaan, de Moderato naar de Nieuwe Tiendweg.

  Omleidingsroute fietsverkeer:  

  • Fietsverkeer vanaf de rotonde bij de Burgemeester Aalberslaan wordt omgeleid via de Burgemeester Aalberslaan, de Nachtegaalstraat, de Oranjesingel, de Noorderstraat en de Rotterdamseweg.
  • Fietsverkeer vanaf de Van Ostadelaan wordt omgeleid via de Boerhaavelaan, de Koekoekstraat, de Elckerlyc, de Nachtegaalstraat, de Oranjesingel, de Noorderstraat en de Rotterdamseweg

  Omleidingsroute voetgangers: Zie tweede kaartje onderaan dit bericht.

Deel