Afsluiting Wethouder Hoogendijktunnel

1K

Update 20 december 19.00 uur
Door de inzet van een extra heimachine zijn de werkzaamheden afgerond. De Wethouder Hoogendijktunnel is sinds 20 december 19.00 uur weer geopend voor fietsers en voetgangers.

De Wethouder Hoogendijktunnel is van 16 tot en met 24 december afgesloten. De tunnel gaat dicht omdat er heiwerkzaamheden plaatsvinden voor het project de Grote Kruising. Door deze werkzaamheden maken we de fundering voor de fly-over die naast de wisselstrook komt. Vanwege de veiligheid van voetgangers en fietsers is besloten om de tunnel af te sluiten.

Omleidingsroute voor voetgangers en fietsers
Er is een omleidingsroute ingesteld voor voetgangers en fietsers. De route loopt via de Boerhaavelaan, het Raadhuisplein, de Weteringsingel, de Noorderstraat en de Rotterdamseweg. Met borden geven we de omleidingsroute aan.
 

Deel